STİL SAHİBİ BAYANLAR

Daha şık, alımlı ve stil sahibi görünmenin yolları..



21 Haziran 2010

BİRAZ DA TEKNOLOJİ 'EYEPET'

Cumartesi sabah erken kalktım,  misafirim geldi. Hava sıcak olduğu için erken dışarı çıkmak istemedik. Akşamüstü Alsancak kaçınılmaz oldu tabii. Mango Outlet'teki %70 indirimi herkes duydu di mi? Kalabalığı görünce önünden direk geçtik. Önce D&R ziyaret edildi ama istediğimizi bulamayınca çok vakit kaybetmeden çıktık. Ordan Teknosa'ya doğru giderken Batik ve Koton hızlıca uğramadan edemedik.Her iki mağazada da % 50 indirim vardı. Batik'i çok beğendim ve bir elbiseyi gözüme kestirdim,en kısa zamanda tekrar uğramam lazım. (Biliyoruz ki erkekler çok sıkılıyor kızların alışveriş muhabbetinden,o yüzden kısa kesmek lazımdı.) Koton için yorum yok demek daha doğru olur,belki ben güzel bişey görememişimdir. 

Tchibo Forum Bornova ve Balçova Agora'dan sonra İzmir'de Alsancak'ta yeni şubesini açtı. Sevinç Pastanesi'ne çok yakın Starbucks'ın hemen yanında. Tabii yeni bir şube olduğu için ürün çeşitliliği daha fazla, diğer şubelerde bulamadığınıza rahatlıkla bulabilirsiniz. Yakın zamanda bir blogger arkadaşımın önerdiği kahveyi denemek istedim. Lezzetini kaybetmemesi için vakumlu kahve kavanozu aldık,beraberinde bir ölçek kahve ölçebileceğiniz mıknatıslı kahve kaşığı ile birlikte:))


Teknosa'da da istediğimizi bulamayında Balçova Kipa'ya gitmeye karar verdik. Sony'den PS3 oyunu aldık. Ordan Best Buy'a geçtik bir de ne görelim, PS3 oyun ve aksesuarlarında %30 indirim var. Tabii artık oyunu almıştık. Eyepet'i duydunuz mu bilmiyorum ama biz onu her yerlerde arıyorduk. PS3 kolu, kumandası bi de eyepet aldık ve mutlu mesut çıktık tabii.




 İçimiz rahat bir şekilde Alsancak'a döndük, inanılmaz bir kalabalık vardı. Kalamar bira eşliğinde mükemmel bir akşam tamamladık ve eve döndük.

3 yorum:

Kbr-Bhdr dedi ki...

batik benim hayatım yaa:)
bahadırda nefret eder alışverişten ama batik oldu muydu işin içinde daha bi nefret edio:)
girince çıkmak bilmiorum hepsini alasım geliooo:)
derincene nefesler alıp öle girioruz:)))

tchibo ya ayrı bayılıorum. mağazaı gezmei seviorum kahvelerini seviorum herbişiiini seviorum:)

Kbr-Bhdr dedi ki...

mimikledim seni şekerim

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

batik'e bugün uğradım dayanamadım,süper bir elbise aldım ama bedenini getirtecekler o yüzden şimdi sizinle paylaşamıyorum:((