STİL SAHİBİ BAYANLAR

Daha şık, alımlı ve stil sahibi görünmenin yolları..



26 Haziran 2010

FRIENDS DİZİSİ

Friends dizisi için başlangıçta, Monica Geller rolü için düşünülmüşse de Jennifer Aniston, kendisinin Rachel rolüne daha uygun olduğu konusunda yapımcıları ikna eder. Jennifer bu rolü 1994’te oynamaya başlar ve dizi 2004 yılında yayınlanan son sezonuna dek başarıyla, reyting rekorları kırarak sürer. Aniston son iki sezon için bölüm başına bir milyon dolar alır. Jennifer bu dizideki rolüyle beş kez Emmy Ödülleri’ne En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu dalında aday olur ve 2002 yılında Emmy ödülüne layık görülür. 2005 yılı Guinness Rekorlar Kitabı’na göre Aniston ve Friends dizisinin diğer bayan oyuncuları en çok kazanan TV aktrisleri dalında rekor kırarlar.


2002 yılında Emmy Ödül'ünü aldığı geceden bir fotoğraf

Jennifer Aniston bugünkü ününü Friends dizisindeki mükemmel performansına ve tabii Brad Pitt'le yaptığı evliliğe borçludur.



**Dün Comedymax'te Friends dizisinin 8.sezon tekrar bölümüne denk geldim. Konuk oyuncu olarak Brad Pitt vardı. Yıllardır keyifle izlediğimiz dizide Jennifer Aniston'ın komedi oyunculuğunun yanında Brad Pitt biraz yapmacık(kötü!!) kalmış, bilmem siz denk geldiniz mi??

Hiç yorum yok: