STİL SAHİBİ BAYANLAR

Daha şık, alımlı ve stil sahibi görünmenin yolları..



28 Haziran 2010

Jennifer Aniston Sadelikten Yana



Günlük hayatta sıradan bir giyim tarzına sahip olduğunu söyleyenebilir. Rahat olmak istediği günlerde ayağından parmak arası terliği çıkarmayan Jennifer Aniston şort,kapri ve denim pantolonlarını sade bluzlarla tamamlıyor. Küçük takıları seven Aniston'un vazgeçilmez aksesuarları arasında kemer bulunmakta. Tabii bütün giydiklerini kendisine tamamiyle yakıştırmakta.Sade ve güzel diye ben buna derim.



Özellikle pantolon giymekten vazgeçtiği ama rahatlığından ödün vermek istemediği günlerde kıyafetlerini parmak arası terlik ya da dolgu topuk ayakkabılarla tamamlıyor. Bana göre dar elbise ve kısa şortlardan hiç vazgeçmemeli.




27 Haziran 2010

Jennifer Aniston'un Günlük Uzun Elbise Kombinasyonları



Jennifer Aniston'un giyim stilini özellikle vurgulamak istiyorum. Hepimiz sokaklarda onun saç ve giyim stilini kullanan çok fazla kadınla karşılaşıyoruz. Aslında o giydiklerini kendine o kadar çok yakıştırıyor ki beğenmemek mümkün değil. Öncelikle boyu 1.65 cm olmasına rağmen uzun elbiseleri zaman zaman parmak arası terliklerle kullanmasına çekinmemesi ve hatta kendine yakıştırmasını görülmeye değer buldum. İşte sizinle paylaşmak istediğim uzun elbise kombinasyonları.

JENNIFER ANISTON VE MÜKEMMEL VÜCUT ÖLÇÜLERİ

Çok güzel göz,saç ve ten kombinasyonuna sahip olmanın yanı sıra 41 yaşında olmasına rağmen  mükemmel fiziğiyle erkeklerin başını döndürüyor ve kadınları kıskandırıyor.
Jennifer Aniston bir röpotajında, çekimler nedeniyle çok yoğun olsa bile diyetini düzenli olarak uygulamaya çalıştığını sabah erkenden kalkıp bol bol spor yaptığını söylemiş.
•Sabah saat 3’te uyanan güzel oyuncu, 80 dakika boyunca kardiyo yapıp koşuyor.
•Spor sonrası duşa girip, kahvaltıda yulaf ezmesi ve armut yiyor.
•Bir saat boyunca çok sevdiği köpekleri Norman ve Dolly’yi deniz kenarında gezdiriyor.
•Seksi oyuncu, öğlen yemeğinde sebze çorbası içiyor.
•Öğlen yemeğinden iki saat sonra ara öğün olarak yulaf ezmesi ve meyve yiyor.
•Aniston, akşam yemeğinde sebze ve yağsız et yemeyi tercih ediyor.
•Akşam yemeğinden bir saat sonra köpekleriyle tekrar yürüyüşe çıkıyor.
•Aniston, uyumadan önce bir saat yoga yapıyor.
"Bakın, gerçekten iyi yemek yiyorum ve spor yapıyorum. İstediğim zaman kendimi şımarttığım da oluyor. Şok diyetlerle kendimi aç bırakmıyorum. Kimse kahveme, süt ürünlerime veya şarabıma dokunamaz. Onlarsız mahvolurum. Önerim şu: her gün saçma sapan şeyler yemeyi bırakın" diye röportajını tamamlamış.



Sahillerinde rahatça sergilediği vücudu, gerçekten de 20 yaşındakilere taş çıkartacak kadar kusursuz. Her ne kadar o 40’lı yaşlarını sürse de bedeni seksapelinden hiçbir şey kaybetmiş değil. Onun bu kusursuz görüntüsü modellerden aşağı kalır yanı olmadığını kanıtladı.

JENNIFER ANISTON'I İKON YAPAN SAÇ STİLİ


  Saç denilince aklıma ilk gelen ünlü Jennifer Aniston oluyor. Yapılan bir ankette bayanlar en çok JenniferAniston gibi saçları olsun istiyorlar,şahsen ben de o gruba giriyorum. Bal rengi, uzun saçlarıyla adeta akım yaratan Aniston`ın bu özelliğini hala kaybetmediğini son halleriyle de ortaya koyuyor.

BÜYÜK AŞKIN SONU


1998`de bir akşam yemeğinde tanışan Jennifer Aniston ve Brad Pitt, 2000 yılında Malibu`da yüzlerce konuğun katıldığı bir düğünle evlenmişlerdi. Bu özel günde dört orkestra ve 50 bin adet gül eşlik etmişti. Üzeri minicik incilerle süslü 52 bin dolarlık bir gelinlik giyen Aniston çok mutlu bir gelindi.

2005’te Brad Pitt'in basın sözcüsü Pitt-Aniston çiftinin ayrılma kararı aldığını tüm dünyaya duyurdu. 4.5 yıllık evliliklerini noktalayan çift yaptıkları açıklamada 7 yıllık beraberliklerini noktalama kararında basında çıkan hiçbir dedikodunun etkili olmadığını ve ayrıca birbirini seven ve değer veren iki arkadaş olarak ayrıldıklarını belirttiler. Rüya evlilik son buldu.

 
Hollywood'un en gözde çiftlerinden biri olan ikilinin Pitt’in çocuk istemesi yüzünden ya da Angelina Jolie’yle yakınlaşması nedeniyle ayrıldığı haberleri 2005 yılında magazin dünyasını uzun süre meşgul etti. (Bundan ayrıca bahsedecem.)

26 Haziran 2010

FRIENDS DİZİSİ

Friends dizisi için başlangıçta, Monica Geller rolü için düşünülmüşse de Jennifer Aniston, kendisinin Rachel rolüne daha uygun olduğu konusunda yapımcıları ikna eder. Jennifer bu rolü 1994’te oynamaya başlar ve dizi 2004 yılında yayınlanan son sezonuna dek başarıyla, reyting rekorları kırarak sürer. Aniston son iki sezon için bölüm başına bir milyon dolar alır. Jennifer bu dizideki rolüyle beş kez Emmy Ödülleri’ne En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu dalında aday olur ve 2002 yılında Emmy ödülüne layık görülür. 2005 yılı Guinness Rekorlar Kitabı’na göre Aniston ve Friends dizisinin diğer bayan oyuncuları en çok kazanan TV aktrisleri dalında rekor kırarlar.


2002 yılında Emmy Ödül'ünü aldığı geceden bir fotoğraf

Jennifer Aniston bugünkü ününü Friends dizisindeki mükemmel performansına ve tabii Brad Pitt'le yaptığı evliliğe borçludur.



**Dün Comedymax'te Friends dizisinin 8.sezon tekrar bölümüne denk geldim. Konuk oyuncu olarak Brad Pitt vardı. Yıllardır keyifle izlediğimiz dizide Jennifer Aniston'ın komedi oyunculuğunun yanında Brad Pitt biraz yapmacık(kötü!!) kalmış, bilmem siz denk geldiniz mi??

JENNIFER ANISTON

Jennifer Aniston, 11 Şubat 1969, Sherman Kaliforniya doğumlu Amerikalı aktris olup Yunan asıllı aktör John Aniston ile yine aktris Nancy Dow’un kızıdır.Jennifer New York’ta büyür, fakat çocukluğu esnasında tatillerinin bir kısmını Yunanistan’da geçirir. 1985’ta ailesiyle birlikte Los Angeles’a taşınır. Burada, Jennifer’ın babası Day of Our Lives adlı dizide Victor Kiriakis rolünü alır. Jennifer da bu esnada Manhattan Firello La Guardia Müzik ve Sanat Lisesi’ne kaydolur. Gelecekteki hayallerini Broadway süslemeye başlar. Okulu bitirince Jennifer Hollywood’a taşınır ve ilk TV rolünü Molloy (1990) adlı dizide oynar. Ardından ilk filmleri gelir; Camp Cucamonga ve Ferris Bueller’s Day Off. The Edge ve Muddling Through, Quantum Leap, Herman's Head, Burke's Law, South Park gibi TV komedilerinde de konuk oyuncu olarak rol alır. 1993 yılında Leprechaun adlı korku filminde oynar ve Aniston’un filmdeki performası oldukça fazla eleştiri alır. Aniston bu sıralar oyunculuğu bırakmayı düşünmektedir. Ancak Aniston’un planları kısa zamanda değişir, çünkü yayına konulmasının ardından dünya çapında çok sevilecek olan Friends adlı dizinin çekimlerine başlar.


22 Haziran 2010

ORLANDO BLOOM ve MIRANDA KERR NİŞANLANDI


Biri Vicroria's Secret'ın meleklerinden güzeller güzeli Miranda Kerr, ünlü aktör  yakışıklı Orlando Bloom..İlişkilerinde bir adım daha ilerleyip nişanlanma kararı alan ünlü çift bitbirine çok yakışıyor değil mi?



Büyük aşkta mutlu son:))

21 Haziran 2010

MİMLENMİŞİM:))

BaKuBuNa Çılgınlığı'na koccaman öpücükler

Felsefem: Ne diye kasacam salla gitsin

Hayat: Ye,iç biraz da gez tabii bak zaman çabuk geçiyor

Çocukluk: Şu hayatta en güzel zamanlar

Güneş: Hayat enerjim, o olmadan olmuyor yahuu

Gözler: Kaçırma artık gözlerini bırak baksın doya doya

Yıldızlar: Sonsuzluk

Güzellik: Masum bir yüz

Sevgi: Samimiyet

Aşk: Hayattaki en büyük heyecan

Müzik: kulağının pasını sil

Dost: sadece kendi istediğinde değil olmadık zamanlarda yanında olan insan

Para: hayatın gerçeği

Zaman: çok hızlı geçiyor,hatırlatma boşver

Erkekler: denge unsuru

Savaş: geçmişteki büyük acılar,lütfen geçmişte kalsın

Ağlamak: bu konuda kendimi bir erkeğe daha yakın hissediyorum

Deniz: yaz,kış,sıcak soğuk demeden İzmir'de keyfi çıkarılacak en güzel şey

Ayna: makyaj

Hayal: Araba..

PEKİ BEN KİMLERİ MİMLEDİM..

ChunLi Beauty

ŞIKELLA

simon

HAYATIMIN HER RENGİ..

Vintage Duygular

Lydia

Moda Haftası

Suar Gazaroglu

FashioNordic

TRENDS AND SHOPPING

BİRAZ DA TEKNOLOJİ 'EYEPET'

Cumartesi sabah erken kalktım,  misafirim geldi. Hava sıcak olduğu için erken dışarı çıkmak istemedik. Akşamüstü Alsancak kaçınılmaz oldu tabii. Mango Outlet'teki %70 indirimi herkes duydu di mi? Kalabalığı görünce önünden direk geçtik. Önce D&R ziyaret edildi ama istediğimizi bulamayınca çok vakit kaybetmeden çıktık. Ordan Teknosa'ya doğru giderken Batik ve Koton hızlıca uğramadan edemedik.Her iki mağazada da % 50 indirim vardı. Batik'i çok beğendim ve bir elbiseyi gözüme kestirdim,en kısa zamanda tekrar uğramam lazım. (Biliyoruz ki erkekler çok sıkılıyor kızların alışveriş muhabbetinden,o yüzden kısa kesmek lazımdı.) Koton için yorum yok demek daha doğru olur,belki ben güzel bişey görememişimdir. 

Tchibo Forum Bornova ve Balçova Agora'dan sonra İzmir'de Alsancak'ta yeni şubesini açtı. Sevinç Pastanesi'ne çok yakın Starbucks'ın hemen yanında. Tabii yeni bir şube olduğu için ürün çeşitliliği daha fazla, diğer şubelerde bulamadığınıza rahatlıkla bulabilirsiniz. Yakın zamanda bir blogger arkadaşımın önerdiği kahveyi denemek istedim. Lezzetini kaybetmemesi için vakumlu kahve kavanozu aldık,beraberinde bir ölçek kahve ölçebileceğiniz mıknatıslı kahve kaşığı ile birlikte:))


Teknosa'da da istediğimizi bulamayında Balçova Kipa'ya gitmeye karar verdik. Sony'den PS3 oyunu aldık. Ordan Best Buy'a geçtik bir de ne görelim, PS3 oyun ve aksesuarlarında %30 indirim var. Tabii artık oyunu almıştık. Eyepet'i duydunuz mu bilmiyorum ama biz onu her yerlerde arıyorduk. PS3 kolu, kumandası bi de eyepet aldık ve mutlu mesut çıktık tabii.




 İçimiz rahat bir şekilde Alsancak'a döndük, inanılmaz bir kalabalık vardı. Kalamar bira eşliğinde mükemmel bir akşam tamamladık ve eve döndük.

18 Haziran 2010

PARİS HİLTON'UN DERİ AŞKI

Yaz kış demeden giyilebilen deri kıyafetler, bu kadar kötü bir kombinasyonuna rastlamamıştım. Tek tek bakıldığında hepsi ayrı güzel olan parçalar bir araya geldiğinde tam bir faciaya dönüşmüş. Kıyafete baktığımızda kısa ceket, mini etek, tayt, çizme, çanta of hala bitmedi bi de eldiven deri olarak seçilmiş. Bu kadar deri aşkı biraz fazla değil mi?

17 Haziran 2010

HANGİ TARZ ELBİSEYLE KEMER KULLANMAYI SEVERSİNİZ?

Kemer günlük vazgeçilmez aksesuarımdır. Ama işin içine elbise girince elbiseye uyumlu kemeri seçmekte zorlanıyorum. Zaten her elbiseye kemer takılacak diye bir durum söz konusu değil, ama kullanılacak kemerin elbisenin görüntüsünü ve şıklığını bozmaması gerekir.

İnce kemerleri seviyorum, elbisenin duruşunu tamamlıyor.

Dar ve mini elbiselere uyacak kemerler..

Metal ve zımba detaylı kemerleri ben çok beğeniyorum, ama elbiselerle kullanırken çok dikkatli olmak lazım elbiseye kötü bir görüntü de verebilir..

Gömlek elbiseleri çok seviyorum. Tabii kemersiz düşünemiyorum. Yaz aylarına uygun mükemmel kombinler yaratılabilir.

İşte bir elbiseyle kemerin muhteşem uyumu:))

16 Haziran 2010

KOLYEMANİA

Ben kolye kullanmayı sevenlerdenimdir. Küpe ve bileklik nadiren, yüzük hiç kullanmam diyecek kadar az. Sizinle paylaşmak istediğim kolye ünlüler tarafından çok beğenilmişe benziyor. Gece demeden gündüz demeden takmışlar. Açıkçası ben de çok beğendim. Yakın zamanda özel bir davete katılacak olanlar iyi bir fikir olabileceğini düşündüm. Siz nasıl buldunuz??





**House of Harlow 1960 markası için Nicole Richie tarafından tasarlanmış bu kolyelerde yine geometrik şekiller ön planda..