STİL SAHİBİ BAYANLAR

Daha şık, alımlı ve stil sahibi görünmenin yolları..



11 Temmuz 2010

Gardroptan Elemeler

Şu sıralar tüm mağazalarda indirimler var. Gardroptaki kıyafetlerimizi dikkatle inceleyip alışverişimizi ona göre yapmalıyız. Gardropta kullanmak istemediğimiz ve kendimize yakışmayan kıyafetlaeri eleme zamanı geldi. Elediğimiz bu kıyafetleri bir çok bloggerın arkadaşımızın yaptığı gibi satışa çıkarabilir,yardım derneklerine bağışlayabilir ya da ihtiyacı olan kimselere verebiliriz. Gardrobumuzda fazlalık olan kıyafetlerden kurtulunca ihtiyacımız olan kıyafetleri belirleyip böylece daha rahat alışveriş yapabiliriz. Ayrıca hergün gardrobunun karşısında uzun süreler vakit geçirip ne giyecem derdinden kurtulmuş oluruz. Bence mutlaka denemelisiniz farkı hemen göreceksiniz. Her zaman severek kullandığınız kıyafetleri uzun uzun aramak gerekmiyecek, üstelik telaşa kapılmadan rahat rahat kıyafet seçimi yapabileceksiniz. Gardrobumuzdaki fazlalıklardan bir an önce kurtulup ihtiyaçlarımızı belirleyip alışverişe çıkma vakti geldi de geçmek üzere.. 

Peki yaz döneminde gardrobumuzda mutlaka bulunması gereken kıyafetler neler? Öncelikle pantolonlardan bahsetmek gerekirse beyaz skinny jeans artık herkesin olmazsa olmazı.. Sizin gardrobunuzda hala yoksa mutlaka bir tane almalısınız, Mango iyi bir seçenek olabilir. Diğer pantolonlarınızı atın demiyorum ama size yakışmayanları artık gardrobunuzdan çıkarma zamanı geldi..


Şortlar ve kapri pantolonlar yazın benim vazgeçilmezim. Biliyorsunuz hem çok moda hem de çok rahat..Mango ve Zaraya koşun..


 

Beyazlardan bahsederken beyaz bir elbise sizin yaz akşamlarınızda kurtarıcınız olacaktır. Mudo, Twist bakılması gereken yerler. İç karartıcı ve sizi teyze gibi gözteren elbiselere elveda..


Şort,kapri ve skinny jeanslerle kombinlemek için çeşit çeşit, renk renk tişört ve bluz bulundurmakta fayda var. Tabii ki kaliteli giyinip ve pazardan alınmış havasından uzaklaşmak istiyorsanız şu sıralar 19.90 tl ödeyerek Zara'dan mükemmel şeyler alabileceğinizi unutmayın.

 

Evet etkler çok güzel ama illaki gardrobumuzda çok çeşit bulundurmaya gerek yok. En beğendiğiniz modelden bir tneyi gözünüze kestirin ve dolabımızdakilerle yetinin,ne dersiniz??



2 yorum:

Unknown dedi ki...

şort mükemmel bir kurtarıcı. Her durumda her anda giyebiliyorsun. Yazın en hit kıyafetlerimden biridir.

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

şortlar güzel bence de ama herzaman giymek mümkün olmuyor tabii