STİL SAHİBİ BAYANLAR

Daha şık, alımlı ve stil sahibi görünmenin yolları..



31 Mayıs 2010

Sert Görünmek İsteyen Bayanlar için 'Military Tarz'


   
Military tarz deyince sizin de ilk aklınıza gelen koca düğmeli ceketler değil mi? Bu tarzı tamamlayan diğer detaylara gelince ince topuklu uzun çizmeler, deri kemerler, askeri şapkalar, tabii ki asker yeşili her türlü kıyafet ve aksesuar..Kate Moss çok seksi di mi? Kim demiş sert diye:))  
    

STİL SAHİBİ İŞ KADINLARI

Pek çok kadının kurtarıcısı tayyör; yani etek ve ceket takımı, günümüzde hem çok şık hem de sadeliğiyle karşımıza çıkıyor. Vücut formunda bele oturan blazerlar ve gömlekleri;diz altı kalem eteklerle kombinleyerek modern bir şıklık yaratın. Üstelik gündüz işten çıkıp gece eğlenmeye gidecekseniz; ceketin içine giyeceğiniz ipek,saten veya hafif dekoltesi olan bir bluz ile kullanacağınız aksesuarlar, akşam ceketi çıkarınca sizi oldukça farklı gösterecektir. 


.

'TAKIM ELBİSELER'

  
Çalışan kadının temposuna uyum sağlayan, öğle yemeklerinde, bilgisayar başında ve hatta akşam planlarında kişiye şıklık katan herkesin gardrobunda giyse de giymese de bulunan takım elbiseleri hatırladınız mı??
Kate Moss'un yarattığı kombinler bakmaya değer.


'TRENÇKOT MODASI'



Yaz geliyor, ama geçiş mevsiminde kurtarıcımız olan hem gündelik hayatta hem de özel bir davette rahatça kullanabileceğimiz yeri doldurulamayan klasik ve bütün zamanların en moda parçası trençkot farklı kumaş ve renklerde  karşımıza çıkıyor. Anlaşılan o ki trençkot Kate Moss'un stili tamamlayan parçalar arasında..

30 Mayıs 2010

KATE MOSS 'MİNİ'


  Kate Moss'un giyim tarzını konuşmak biraz uzun sürecek şimdiden     uyarıyorum!! Moss minilerini günlük hayatta sandalet, babet ve  botlarla tamamlayarak alışılmışın dışında bir tarzla karşımıza çıkıyor, özel gecelerde ise şık aksesuar ve seksi ayakkabılardan vazgeçmiyor.

KATE MOSS 'HAYATIMIN AŞKI'



Dünyanın en seksi kadınlarından Moss 1989 yılında hayatımın aşkı dediği Johnny Depp ile tanıştı, ikili 1998 yılının sonuna kadar birçok kez ayrılıp barıştı. 90' larda 'RÜYA ÇİFT' olarak anılan Moss ve Depp; birlikte verdikleri pozlar oldukça sansasyon yarattı. Fakat bu durum ilişkilerinin devam etmesini sağlayamadı. İlişkilerini bitiren olayın, Depp'ten hamile olan Moss'un gizlice kürtaj yaptırması olduğu söylendi. Deli gibi çocuk isteyen Johnny Depp, Kate'i affemedi ve beraberlikleri 1998'de tamamen bitirdi. Depp'le beraber alkol, uyuşturucu ve parti üçgeninde bir hayat süren Moss evliliğe giden ilişkisinin, imzasını bile Kate Depp şeklinde atmaya başladığı sırada tamamen bitmesi üzerine iyice dağıldı ve intihara teşebbüs etti. Kendini içki ve uyuşturucunun kollarına bırakan güzel model mutsuzluğa gömülürken, 1999'da Depp Fransız sanatçı Vanessa Paradis ile aile kurup, çocuk sahibi oldu.Birçok erkeğin hayallerini süslemesine rağmen aşkta dikiş tutturamayan ve her ilişkisinde eski aşkı Depp'i arıyan Moss, onu unutamamanın bedelini yalnızlıkla ödedi. Depp'in ardından, Kate Moss da 2002'de doğan kızı Lila ile birlikte, kendi tabiriyle "yeniden doğar". Genç ve aşıkken yaptırdığını söylediği, anlamı sır olan kalp şeklindeki dövmesi ise Johnny Depp'in en kalıcı hatırası olarak sol elinde durmaktadır, duracaktır...
**Kate Moss ve Johnny Depp’in 90’larda çekilmiş efsanevi fotoğrafları 2009 yılında Lindsay Lohan tarafından tekrarlandı.

KATE MOSS'UN SAÇ STİLİ





Çıkık elmacık kemikleri, ayrık gözleri, küçük dudakları ve ayrık ön dişleriyle farklı bir yüz yapısına sahip. Ama bence bu özellikler kesinlikle kendisine ayrı bir hava katıyor. Yüzünde çocuksu bir hava var ve  çok tatlı.
Saçları şekilden şekile,renkten renge giren güzel modele sizce hangi renk ve model yakışıyor??
Kendisi sarı ve uzun saçlarında vazgeçemediğini, saçlarına sadece şampuan ve krem kullandığını dile getiriyor.

29 Mayıs 2010

KATE MOSS'UN MAKYAJ STİLİ

Genellikle naturel makyajla gördüğümüz Kate Moss Elle dergisine verdiği röpotajda günlük uyguladığı  makyajda sadece maskara, allık, pudra ve gözünün etrafına biraz kahverengi duman efekti verecek kadar far sürdüğünü ve gece daha çekici bir makyaj için sıvı siyah eyeliner sevdiğini açıkladı.

KATE MOSS'UN SPOR VE BESLENME ALIŞKANLIĞI

Fotomodellik yaptığı yıllardan itibaren minyon fiziği, küçük göğüsleri, çırpı bacakları, aşırı zayıflığı nedeniyle büyük tartışmalara yol açtı. Spor yerine eğlenerek zayıflamayı tercih eden Moss sırıkla yapılan jimnastik türünden esinlenilerek hazırlanan sırık dansıyla karın, kalça ve omuzlarında görülen fazlalıkları giderdiğini söyledi. Özellikle moda sitesi WWD’ye verdiği söyleşide, “Hiçbir şey sıska olmak kadar iyi hissettirmez” sözleri, sıfır bedeni önlemek için çalışan kuruluşlarca öfkeyle karşılandı.
Alkole düşkünlüğüyle tanınan Kate Moss, yıllardır içki içiyor. Gece hayatını çok seven yıldız, sabahın erken saatlerine kadar süren partiler yüzünden uykusuz kalıyor. Meslektaşları gibi düzenli spor yapmıyor. Bir dönem kokain bağımlısı olduğu söylenen Moss'un hâlâ uyuşturucu kullandığı iddia ediliyor. Beslenmesine de hiç dikkat etmeyen ünlü model, en çok fast-food yemeyi seviyor.Gün içinde yaşamını cola ve sigarayla sürdürüyor.

28 Mayıs 2010

PEKİ W DERGİSİNE KAÇ KERE?

 


ŞOK EDİCİ BENCE!!
 Ayrıca Kate Moss en çok fotoğrafı çekilen fotomodel olmakla da anılmakta.